BOGFINKEVEJ

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Spotify Icon
  • YouTube

Med deres legende rap-harmonier har gutterne i Bogfinkevej efterhånden slået sig fast som et bandet, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed.

De spiller danskproget sing-a-long-pop kombineret med uhøjtidelig rap, med et folkeligt islæt.

Trioen er vokset op i Aarhus, og mødte hinanden i deres teenageår, i det spirende aarhusianske rap-miljø. Gruppens tilblivelse skete over en løbende periode, men blev manifesteret i 2016, da de lavede en dagligstue-video til sangen “Smilets By”.

I 2019 udkom Bogfinkevej med det anmelderroste debutalbum BFV. På albummet finder man bl.a. et gyldent remix af deres hit ‘Smilets By’ med to tonstunge mastodonter på den danske muskscene L.O.C og Steffen Brandt, der begge deler ophav med drengene fra Bogfinkevej. Desuden medvirker Jokeren, Kejser A, Kasper Spez og Loke Deph også på albummet.

Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kant udfoldes i den grad, når man er til en af deres live-koncerter, og sætter endnu en gang en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r).

De har allerede spillet på både Roskilde Festival, Spot Festival, og Skanderborg Festival, og har skabt deciderede jubelscener på propfyldte og udsolgte spillesteder. Det skete bl.a. da drengene kom forbi Vega i København og Voxhall i Aarhus. Bandet har også været medvirkede på TV2’s officielle tour tilbage i 2018.

GAFFA skrev bl.a. “…Og helt ærligt: Teksterne er fascinerende, skæve. Musikken usædvanligt melodisk. Lejrbålsstemningen magnetisk.” og det siger i virkeligheden det hele. Når man først træder ind i livet på Bogfinkevej er det uhyre svært ikke at blive tryllebundet.

Upcoming Events
TBD
BOGFINKEVEJ
Denmark
Copyright © 2020 kill beat... repeat. Powered by WIX.