JÆRV

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Spotify Icon
  • YouTube

JÆRV er en duo bestående af sanger og sangskriver Amanda Glindvad og producer og sangskriver Mathias Smidt.

 

Det har altid handlet om at vise at popmusik kan være mere. Det er pop, men der må godt stikke noget under. Det er lige så meget aggressionerne, som det er det skønne. De to ting fremhæver hinanden. Forstærker hinanden.

 

JÆRV kreerer sange med fængslende og malerisk lyrik og kraftfulde produktioner, der med foden solidt plantet i dansksproget pop desuden trækker veksler på hiphop, electronica og indie. Med dette afsæt går JÆRV efter at sætte et nyt aftryk i dansksproget pop, hvilket duoens intense koncerter også bevidner.

Ligeledes har JÆRV i sin levetid givet en lang række koncerter rundt om i Danmark og har desuden spillet for fuld sal på Nordklang festival 2018 i Schweiz. JÆRV har ry for at være et intenst og utroligt medrivende livenavn, hvor sangene bliver fremført i et mere råt og ublu format, hvilket sker sammen med nogle af duoens allerbedste venner: Malte Aarup-Sørensen, Cecilie Dyrberg og Andreas Campbell.

 

JÆRV har desuden optrådt med singlen Stille Hjertefra deres EP Smuk & Ondtil DRs Kronprinsparrets Priser 2017. Fåmåneder efter udgav duoen en nyfortolkning af Linnets og Ditlevsens ‘Barndommens Gade’, og samme dag optrådte de med den i TV2s Go’ morgen Danmark. Derefter gik coveret hurtigt ind på Spotify Danmarks Top-5 Viral Chart.

Upcoming Events

  • JÆRV
Copyright © 2021 kill beat... repeat. Powered by WIX.