JJ PAULO

 • FB logo color
 • Insta logo color
 • Spotify logo color
 • YouTube
JJ Paulo - Credit Noam Hybholt Ftaya.jpg

Med sine varme afrikanske grooves kombineret med afrikanske traditioner leverer den unge dansk/ tanzanianske JJ Paulo en eksotisk lyd, der sætter gang i publikum.

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne fra publikum.

At være til en af JJ Paulo’s koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur.

Den seneste udgivelse fra JJ Paulo, ”Bujoram” har et væld af roser i ryggen fra blandt andre de svenske og danske P3-kanaler, hvor han har opnået status som “ugens artist” og “ugens lyd”.

JJ Paulos showmanship på scenen har desuden fået værterne i P3 programmet Vidundergrunden til at kalde JJ Paulo for “Danmarks bedste liveperformer”.

 

Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden lige nu, og det er kun et spørgsmål om tid, før JJ Paulo gør det samme.

Upcoming Events

 • JJ PAULO
  JJ PAULO
  Time is TBD
  Denmark, Denmark
  Med sine varme afrikanske grooves blandet med iskolde trap-beats lægger unge dansk/tanzanianske JJ Paulo en helt ny lyd med sit afrikanske band, som verden har ventet på!