PEDE B

 • FB logo color
 • Insta logo color
 • Spotify logo color
 • YouTube
Pede B - Credit Tinus Buus.jpg

PEDE B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig.

Med mere end 10 år på bagen på den danske hiphopscene, så har Pede B efterhånden blevet en af de særdeles erfarne i gamet. Pede B er en af de stærkeste hjemlige freestyle rappere – og er den eneste der har vundet MC’s Fight Night hele tre gange (i 2005, 2007 og 2009), og positionerede sig som en af landets helt store improvisatoriske lyrikhelte.

Siden da har Pede B udmærket sig som etableret hiphopartist med et udgivelseskatalog, der tæller 12 Studiealbums, 10 EP’er, over 35 millioner streams på Spotify og utallige, tætpakkede koncerter.

Pede B koncerten på Roskilde Festival blev af Gaffa og BT kaldt “den bedste, danske rapkoncert på Roskilde nogensinde”. GAFFA ★★★★★★

Upcoming Events

 • PEDE B
  PEDE B
  Store VEGA
  18. mar. 2022 20.00
  Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København, Denmark
  Pede B har gennem de sidste år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste album og en uforlignelig evne til at forny sig og udvikle sin musikalitet.