TAKO LAKO

  • FB logo color
  • Insta logo color
  • Spotify logo color
  • YouTube
TAKO%20LAKO%20-%20Credit%20Alvaro%20Tapi

Tako Lakos ætsende ‘gypsy rave’ har I mange år taget publikum med storm.

Deres oprørske og voldsomt catchy sound har høstet stor anmelderros, og især deres euforiske sceneshows har skabt et fast følge herhjemme og i udlandet.

 

Tako Lako har i mange år haft status som et af de mest hypede world  bands herhjemme. De har som kun få danske navne optrådt på internationalt anerkendte festivaler som Glastonbury Festival (UK),  Sziget Festival (HU), SXSW (US), og siden deres anmelderroste SPOT Festival koncert i 2013 har de modtaget en Danish Music Award for Årets World Livenavn.

 

På albumfronten har bandet været kendt for at danne unikke kontraster til de storladne liveshows; først med debuten ‘Through The Mud’ via  SONY MUSIC, med dens nostalgiske bånd til balkanroots og rock, og sidst  med opfølgeren ‘Pulse Riddle' – et eksperimenterende, rave-inspireret take på world beat, der bl.a. blev gæstet af den hypede amerikanske  undergrundsrapper SwizZz.

 

Netop mødet mellem gammelt og nyt, tradition og fremtid, kendetegner Tako Lakos hårrejsende sound i 2019. “Deres hidtil utæmmede gypsybeats bliver løftet til nye og usete højder med et finpudset livesetup … og en god cocktail af både klassiske hits og nyt spirende materiale … Tako Lako må siges at have skabt en fest. Igen.” (GAFFA, Spot Festival 2018).

Upcoming Events

  • Time is TBD
    Denmark, Denmark
    Tako Lakos ætsende ‘gypsy rave’ har I mange år taget publikum med storm. Deres oprørske og voldsomt catchy sound har høstet stor anmelderros, og især deres euforiske sceneshows har skabt et fast følge herhjemme og i udlandet.